Udsmyk din have med en statue

19 august 2021 Steffen Hansen

Hvis du er blandt dem i Danmark, som har en flot og stor have, som har plads til gennemførte udsmykninger, så bør du overveje at få en statue. Med en statue kan du sætte dit helt eget præg på din have, få noget som ingen andre har, og gør den mere unik og speciel at se på.

En stenhugger kan lave noget unikt

Der findes mange muligheder, når det kommer til statuer. Man kan købe en færdiglavet i en butik som Bauhaus eller Harald Nyborg, men ønsker man at få noget der er unikt, og som man ved ingen andre har, så kan man få det lavet hos en stenhugger. Stenhuggere er specialister i sten, og kan derfor lave en statue eller anden udsmykning, som kan præge din have, præcis som du ønsker det skal se ud.

Det vigtigste du kan gøre, når du er på udkig efter en stenhugger er, at du får defineret helt konkret hvad du ønsker at få lavet. Få det tegnet så godt som muligt, eller få en der er god til at tegne til at lave noget, så de har noget at gå ud fra.

Find en stenhugger her: https://www.baggesen.dk/stenhugger/

Mange forskellige materialer

Selvom det hedder en stenhugger, så er der mange forskellige materialer du kan få lavet din statue i. Du kan få det lavet i mørke sten, i lyse sten, eller i sten der har forskellige farver. Derfor skal du være afklaret omkring, hvilken type sten du ønsker at få lavet din statue i. De forskellige materialer har forskellige priser, så hvis prisen er en faktor, skal du også have dette i overvejelserne, inden du bestiller.

Er du i tvivl om hvilket materiale du ønsker, så anbefaler vi, at du kontakter en stenhugger, og får rådgivning på området. De kan man garanti hjælpe dig på vej til, hvilken sten der passer bedst ind i din have.

Flere Nyheder