Ny varmepumpe – derfor skal du opvarme med Panasonic

22 November 2022 Anne-Mette Hansen

editorial

Din optimale, nye opvarmningsform er uden tvivl en Panasonic varmepumpe luft til vand. Det gør sig i hvert fald gældende, hvis du skal have udskiftet et gammelt gasfyr, et oliefyr, et pillefyr eller lignende. Disse løsninger er ikke nær så effektive og miljøvenlige som varmepumpen er.

Ved at få installeret en varmepumpe på luft til vand fra Panasonic, vil du som oftest kunne skære en stor del af dit varmeforbrug. Vil du vide mere? Læs med i artiklen her. 

 

Panasonic varmepumpe

Hvorfor er varmepumper det nye?

Helt nye er de ikke. Man har brug luft til vand varmepumper i flere år. Men de er indenfor de seneste år blevet populære hos boligejerne. Det er der flere grunde til.

Det er mere grønt at opvarme boligen med en varmepumpe, der kører på strøm fremfor f.eks. olie eller gas.

Der kan være store besparelser at hente på varmeregningen. Mange andre typer opvarmning med brændsel kan være ret dyre i længden. Mens varmepumpen udelukkende kører på strøm, og denne kan du som varmepumpe-bruger få en reduceret pris på. Har du solceller, er det blot endnu mere fordelagtigt for dig. 

 

Panasonic luft til vand varmepumpe – derfor skal den være din

Varmepumpen fra Panasonic kommer med to særdeles gode grunde til at vælge den. Det er:

1. Dens tilbagebetalingstid

SCOP-værdi er noget, man ofte kigger på ved varmepumper. Da det betyder, hvor meget varme pumpen kan producere, pr. kWh den bruger. Selvom Panasonic pumpen ikke har den højeste SCOP-værdi, er den ofte den, der har den korteste tilbagebetalingstid.  Det er blandt andet fordi, nogle af de mere effektive varmepumper er markant dyrere end Panasonic. 

 2. Dens T-CAP funktion

Denne funktion er noget af det mest effektive ved Panasonic luft til vand varmepumpen. Den gør nemlig det, at den holder det samme niveau, uanset om der er meget koldt eller varmt udenfor. Hvor andre varmepumper faktisk falder i effektivitet, når der er koldt ude. 

More articles