Husk at dobbelttjekke dine mål på dine nye døre inden bestilling

24 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Er man ude og rejse eller bare ude at gå en tur en stille søndag eftermiddag i nabolaget, er det altid interessant at kigge på naboernes huse og en af de ting der virkelig gør forskellen, ved siden af en velholdt have, er hoveddøren.

Derfor er det en af de ting man bør overvej, hvis man skal have udskiftet sine hoveddør og andre yderdøre. Ikke at det betyder noget hvad andre mener om ens dør. Dens vigtigste funktion er at holde kulden og uvelkomne mennesker ude. Husk at døre på mål ikke kan byttes.

Men derfor kan den jo også godt være pæn og ikke en der bare falder ind i muren.

døre

Brug tid på at finde den rigtige dør

Uanset om det er en dør der skal bruges som hoveddør eller en indendørs, er det en god ide at bruge lige så meget tid på at vælge den helt rigtige. Lige så meget tid, som du ville bruge på et billede eller en ny sofa. Den er nemlig lige så meget med til at give det rigtige visuelle udtryk.  

Forstil dig at du har en knaldrød dør, eller en blå som man ofte ser på de græske øer. Det vil da give et helt andet udtryk end hvis du blot har en halvkedelig mørkebrun eller hvid. Det gælder både inde som ude.

Indvendig kan du også vælge at få et glas på indersiden af din dør ind til badet. Det vil spare meget plads. Du kan også få en dør, hvor det er muligt at skrive med kridt på indersiden. En perfekt dør til køkkenet og til børneværelserne. 

Er det de indvendige der skal udskiftet, skal du også træffe en beslutning om det skal være en celledør, som er let og ikke er særlig lydisoleret eller om det giver mere mening at få en massiv dør og karm.

Flere Nyheder