Spar penge og besvær med professionel gulvsliber

26 October 2017 Astrid Pedersen

editorial

Engang blev de fleste gulve i huse og lejligheder lavet i træ – og dengang var træet i virkelig hårdfør og høj kvalitet, hvilket gør, at boliger med originalt trægulv stadig er i høj kurs. Skal du den dag i dag have lagt et tilsvarende, nyt gulv af egeplanker eller andet træ af tilsvarende standard, koster det kassen. Så hvorfor ikke prøve at redde det trægulv, du allerede har – evt. med en professionel afslibning eller afhøvling?

Slibning af gulv ved professionel gulvsliber

En slibning af gulv er ikke nødvendigvis en tjans, hvorom man kan sige, at selvgjort er velgjort. De færreste mennesker har prøvet at håndtere en maskine til slibning af gulv meget mere end én gang i deres liv – så her kan det virkelig gøre en forskel for dit gulv, om du selv bakser rundt med maskineriet, eller om du får en professionel gulvsliber til at stå for dén del af proceduren. Det flotteste og mest ensartede resultat får du, hvis du overlader hele opgaven med slibning og efterbehandling af gulv til de professionelle – og herefter sørger for at følge deres anvisninger, når det kommer til vedligeholdelse af dit nye, smukke trægulv.

En gulvsliber ved, hvad der er bedst for dit gulv

Du tænker måske, at det er billigst selv at stå for slibning af gulv. Men her skal du tænke på, at du for det første ikke har erfaringen og ekspertisen med udstyret, for det andet selv skal ud og leje maskineri og købe diverse slibe pads – og at det er hårdt arbejde at slibe gulv. Du bliver sandsynligvis træt af det, inden du er halvt færdig. En erfaren gulvsliber vil hurtigt og effektivt kunne slibe dine gulve med et langt bedre resultat. På Gulvkanonen.dk finder du gulvslibere, som står klar til at vurdere dit gulv med henblik på slibning og efterbehandling, så du atter kan nyde synet af smukke, velplejede trægulve i hele din bolig.

 

More articles