Ny, fleksibel flytteløsning

26 august 2017 Camilla Skøtt
Ny, fleksibel flytteløsning

Der er ikke noget kedeligere og mere besværligt end at pakke alle sine ting i kasser og flytte dem fra en adresse til en anden. Slet ikke hvis det hele skal transporteres i bagagerummet på en lille bil! Kender du scenariet? BOXIT har besluttet, at de vil gøre det lettere for folk som dig og mig, der ikke råder over store flyttebiler og oceaner af tid, at flytte i ro og mag. Nemlig ved at udleje en såkaldt Flyttebox.

Hvad er en Flyttebox?

En Flyttebox er en ny måde at flytte på, hvor du lejer en flyttecontainer til alle dine ting. Containeren bliver leveret på den adresse, du skal flytte fra, og så fylder du den stille og roligt med alle dine ting – i det tempo du nu engang har lyst til. Når containeren er fyldt – eller din bolig er tom – så flytter BOXIT den til din nye adresse. Her kan du igen pakke ud i dit eget tempo, og når du er færdig, så hente BOXIT containeren igen.

Det er fleksibel og praktisk flytning.

Hvad koster en Flyttebox

Hvis du lejer en Flyttebox af BOXIT, så koster det fra 5.544 kroner inklusiv moms, transport og råderet i op til en måned. Det giver dig masser af tid til at få dine ting pakket ned, flyttet og pakket ud igen. Og du slipper for at bede alle vennerne komme med trailere og biler for bagefter at købe pizza og øl til du er ruineret.

Mulighed for opmagasinering

Hvis du skal være ude af din bolig længe inden, du kan komme ind i din nye, så tilbyder BOXIT at opbevare din Flyttebox på et af deres depoter i mellemtiden. Alternativ kan de flytte containeren til en midlertidig placering, mens du er boligløs.

Er du nysgerrig på den nye flytteløsning, så kan du læse meget mere på https://www.boxit.dk/flytning

 

Flere Nyheder