Få en komplet online SEO-guide

13 March 2018 Mie Clemensen
Få en komplet online SEO-guide

Er du på udkig efter en fuldstændig og troværdig seo guide?

Klikko.dk har lavet én der behandler 45 forskellige emner og derved berører alle aspekter af virkningsfuld og up-to-date SEO.

Mange SEO-eksperter i dag beskæftiger sig stadig kun med Onsite SEO, og ikke hele pakken med Offsite SEO og de tekniske aspekter der uundgåeligt hører med til søgemaskineoptimering.

Klikko.dk’s guide til moderne SEO er skarp fordi den ikke kun fokuserer på ét aspekt, men faktisk leverer 45 forskellige tips man kan gå i gang med når man enten vil optimere en eksisterende hjemmeside eller man bare læser op på lektien før man starter en hjemmeside eller webshop. 

For ikke særligt længe siden var det en stor ting for virksomheder at have deres egen, mere eller mindre velfungerende hjemmeside. Men i teknologi-verdenen er det jo allerede langt bag os – nu mener man at der findes omkring 1 milliard hjemmesider.
Derfor er det vigtigt at bruge bredspektret SEO til at blive synlig for den rigtige målgruppe mellem den ene milliard hjemmesider.

Det kan heldigvis godt lade sig gøre og den indsats, midler og energi du bruger på at søgemaskineoptimere kan sagtens komme mange gange igen!

Du kan gå i gang når som helst og vi ønsker dig god fornøjelse! 

More articles