Skab det gode CV

28 July 2019 admin

editorial

Der er mange, der kan have svært ved at finde ud af at skrive det helt rette CV. Og det med god grund. Det er nemlig en disciplin, der kan være ganske svær at beherske, og fordi at alle gerne vil have et så godt CV som overhovedet muligt, er der også mange forskellige måder at gøre det på. Hvis du dog gerne vil give dig selv en fordel, når du skal lave dit CV, således det er det, der synes interessant hos din fremtidige arbejdsgiver, så bør du sørge for, at det bugner med gode egenskaber. Det kan for eksempel være i form af redskaber, du er i stand til at gøre brug af.

Kendt til Office Pakken

Nogle af de programmer, der især er relevante at kende til i dag, er dem, der findes i Office Pakken. Disse bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge og dermed også i de fleste brancher. Det er således muligt at tilpasse dem, således alle kan få gavn af dem. For eksempel er der Word, der lader dig skrive en god tekst og gøre brug af en lang række forskellige features for at få den sat pænt op. Der er også Excel, der kan hjælper dig med diverse udregninger og data, så du får nogle statistikker, du kan forholde dig til. Og så er der også Power Point, der lader dig lave nogle flotte præsentationer, der blandt andet kan bruges til kundemøder.

Tilmeld dig et VBA kursus

Er det noget, der vil pynte på dit CV at kunne beherske, så bør du tage et kig online. På https://www.4d.dk/kurser/office/vba har du nemlig rig mulighed for at deltage i VBA kurser, der lader dig få et godt kendskab til Office Pakken. Her bliver kurserne tilpasset dine behov og ambitioner, og derfor vil du her få præcis det udbytte, som du søger.

More articles