Saml på specifikke strygemærker

advertorial

Her tænker vi ikke så meget på, at man bare skal have dem liggende uden at bruge dem til det at stryge på noget, som de er tiltænkt; men det er da klart, at hvis de skal bibeholde størst mulig værdi, så skal de i være i intakt stand og helst ikke være pakket ud.

Så hvis man er en fanatisk samler, så er det måske den taktik, man går efter, men hvis man er mere af en brugssamler, så går man efter at samle nogle bestemte strygemærker, som man så sætter på et sted, man kan vise frem eller bære rundt.

Det kan være på et stof, man har hængende derhjemme, hvor man løbende stryger mærker på, som man får nye, og så kan man indramme det stof løbende, men man kan også have noget tøj såsom en vest, hvor man syger mærkerne på – og så skal man måske have sig nogle flere veste, som man får flere og flere strygemærker.

image

Hvilke strygemærker vil du samle på?

Så er det klart, at hvis man vil samle på alle strygemærker i verden, både de officielle og de uofficielle, så kan det blive skruen uden ende, så det kan bedre svare sig, at man ser på en serie eller noget motiv, som man foretrækker at gå efter.

Så er der en større chance for, at man kan ende med at få samlet alle, specielt hvis man holder sig til en specifik producent og måske en tidsperiode.

Hvis man vælger at have de strygemærker på noget tøj, som man aktivt bruger i hverdagene, og hvor de skal vaskes sammen med tøjet, så ender de med at tabe stor værdi, og de kan måske med tiden gå så meget i stykker, at de ikke fungerer længere, så man skal have nye.

Det må man acceptere med at have en brugbar samling.

Du kan påbegynde din samling hos: https://www.maj-design.dk/143-maerker-strygemaerker.