Sådan finder du en effektiv creme mod eksem

25 February 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Døjer du med eksem? Sart hud? Eller tør hud? Det kan være svært at bruge de cremer, som alle andre bruger. Din hud tåler dem højt sandsynligt ikke, fordi de er fyldt med parfume, parabener og hormonforstyrrende indholdsstoffer. Dette er alle ting, du skal holde dig fra, hvis du f.eks. døjer med eksem.

Hvordan finder du så en god creme mod eksem? Læs mere i denne artikel, og få et godt bud på en effektiv creme mod eksem.

Cremer mod eksem

Der findes utallige cremer mod eksem. Men måske har du endnu ikke fundet en, der hjælper dig effektivt nok? Cremerne forhandles ofte på apoteket, i helsekostbutikker eller online. Her kan du let søge dig frem til forskellige cremer egnet til problemer med eksem. 

Men hvordan ved du, om de virker? Det kan være svært at vide, og nogle gange er du nødt til at afprøve forskellige cremer for at se, om de virker på netop dit problem med eksem. 

Vælg en B12 vitamin creme

Har du hørt om cremer med vitamin B12? Disse har faktisk vist sig at have en effektiv virkning på eksem. De kan lindre problemer med eksemet, som rødme, irritation, kløe og sprækket hud, og i nogle tilfælde også afhjælpe problemet helt.

Hvor køber du en creme mod eksem, der indeholder B12 vitamin? Det gør du hos Vitacreme. 

Cremen fra Vitacreme med B12 vitamin virker godt mod eksem, netop fordi den indeholder det gavnlige vitamin. Kroppen har nemlig brug for mineraler og vitaminer. Disse er med til at lindre og blødgøre huden.

Netop cremen fra Vitacreme er også fed og tyk, hvilket gør det nemt for dig at give huden et godt og dækkende lag creme. Dette er også vigtigt, når det kommer til at behandle eksem. Du kan læse endnu mere om cremen på Vitacremes hjemmeside. 

More articles