Lad et misbrugscenter hjælpe dig med afgiftning og afrusning

23 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Har du oparbejdet et misbrug af alkohol, stoffer eller læge ordineret medicin? Så bør du søge hjælp hurtigst muligt – gerne på et professionelt misbrugscenter.

Hvornår har jeg brug for behandling på et misbrugscenter?

Du kan have brug for professionel hjælp hvis du er blevet så afhængig af et stof at det vil medføre abstinenser hvis du prøver at kvitte på egen hånd.

Abstinenser efter alkohol eller stoffer er nemlig ikke blot særdeles ubehagelige. De kan også være direkte farlige. De abstinenser, du vil opleve efter længere tids misbrug af såvel alkohol som receptpligtig medicin, kan faktisk sammenlignes med dem en hardcore narkoman oplever når han eller hun forsøger at lægge heroinen på hylden ved det der kaldes en ”kold tyrker” – altså uden nogen form for nedtrapning.

Misbrugscenter

Du vil komme ind i en feber lignende tilstand med kulderystelser, svedeture og smerter helt ind i knoglerne. Du vil med stor sandsynlighed opleve både hovedpine, kvalme og opkastninger. I slemme tilfælde vil du få delirium med hallucinationer. Og det værste er næsten at denne tilstand kan vare i flere dage, helt op til en uge.

Naturligt nok vil abstinenser kunne føre til tilbagefald, idet de færreste kan holde ud at skulle leve på den måde i så lang tid. Samtidig vil du risikere at blive dehydreret hvilket kan have fatale følger.

Derfor er det en rigtig god idé at lade et misbrugscenter forestå din afgiftning eller afrusning. Og skal virkningen være permanent skal denne procedure følges op af et intensivt behandlings forløb således at du også kommer den psykiske afhængighed til livs.

Hvor kan jeg finde et misbrugscenter som kan hjælpe mig ud af mit misbrug?

Hos Behandlingscenter Stien kan du få hjælp til behandling af alle former for afhængigheds betinget misbrug, her under alkoholisme og pillenarkomani. Klik ind og læs mere på hjemmesiden https://behandlingscenter-stien.dk 

Flere Nyheder