Hurtig succes med banankage

01 July 2018 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en basal opskrift på en nem, lækker og velsmagende kage, du selv kan bage – for eksempel til dit barns fødselsdag – kan du med fordel klikke ind på dk-kogebogen.dk. Her finder du opskrifter på alle typer kager i alle sværhedsgrader, med eller uden special ingredienser, og meget varierende i forhold til den tid det tager at tilberede kagen.

En banankage er hurtigt bagt

Blandt de kager, som er absolut nemmest at lave – selv for nybegyndere – finder du den klassiske banankage med chokoladestykker. Du har sikkert smagt denne henrivende kage flere gange, og ved, at den er både sød, luftig, og frugtagtig i smagen. De tilsatte stykker af mørk chokolade giver kagen et ekstra pift af såvel sødme som bitterhed, og sødmen bliver aldrig rigtig kvalm eller på nogen måde for meget.

En af de mange fordele ved en banankage er, at den er utroligt hurtig og nem at lave. Du behøver ikke at svede over komfuret og ovnen i timevis, når du skal bage banankage med chokoladestykker. Og da det både er nemt, og ikke særligt tidkrævende, kan du med fordel invitere dine børn med, når der skal bages banankage. Børn elsker at bage, og med banankagen er de garanteret en succes oplevelse. Så længe opskriften følges, kan det nærmest ikke gå galt.

Banankage med chokoladestykker – nemt og enkelt

Dertil kommer, at en banankage ikke kræver det store gastronomiske udstyrsstykke. Du skal blot bruge en skål til at blande ingredienserne, en håndmixer til at røre dejen sammen, en form af en passende størrelse og en ganske almindelig ovn. Ingredienserne er ligeledes enkle, og kan erhverves i alle supermarkeder – æg, mel, smør, sukker, vanille, bananer og mørk chokolade. Og med hensyn til det samlede tidsforbrug snakker vi under en time.

Find hele opskriften på banankage med chokoladestykker på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/27734/banan-kage-med-chokolade-stykker 

More articles