Gode tips til online dating

22 december 2020 Maya Hindsberg

editorial

Dating er blevet mere og mere populært, især dating ved hjælp af online datingsider. Det fylder meget, og er blevet en af de mest normale måder at møde en potentiel partner, uanset om det er en kæreste eller en, du gerne vil have uforpligtende samvær med. Der er en side til en hver type og præference. En af de mest alsidige datingsider kan du evt. besøge her. Det er en god måde at dybe dine tær, og få en ide om hvordan du gør, inden du måske finder en side, som henvender sig til dine præcisesse præferencer.

 

Vær opmærksom på de uskrevne regler

Uanset om du har en masse erfaring på datingmarkedet eller du er helt ny, så er der uskrevne regler, når du begynder på online dating. Derfor skriver vi her, nogle af dem ned, så du kan få en hjælpende hånd.

En af de ting, du skal være opmærksom på, er smileyer. Det er et helt unikt sprog, og der er nogle smileyer, som er okay at bruge når du starter samtalen og nogle som er mindre okay. Du sender f.eks. ikke et hjerte i den første besked, men en glad smiley er helt okay. 

Tips til profilen 

Du vil først og fremmest gerne have nogle gode billeder af dig selv på din profil. Du skal finde nogle billeder, som afspejler hvem du er, og som ligner dig, siden det er blevet så nemt at redigere dem. Det er også en god måde at vise dine interesser, hvis du f.eks. har et billede af dig, der spiller guitar.

Du vil også gerne skrive en god og fangene tekst. Hold den kort, interessant og fangende. Den må gerne vække spørgsmål, eller endnu bedre stille et spørgsmål som folk kan svare på, som en måde at kontakte dig på. Så giver du dem en nem icebreaker.

Flere Nyheder