Find de bedste hundesenge og hundemadrasser online

11 May 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Venter familien en lille ny – i form af en firbenet, pelsklædt og logrende humørspreder? Så er I sikkert i fuld gang med forberedelserne. Der skal købes seng eller madras til hunden, diverse mad og vandskåle, hundeline og hundehalsbånd (eller eventuelt en hundesele), legetøj til hunden og selvfølgelig alt til hundens røgt og pleje.

Det er sjovt og hyggeligt at shoppe til hunden, men denne øvelse bør også indeholde et gran af alvor. Du bør ikke overlade køb af hundeudstyr til tilfældighederne. Alt fra hundesnor til foderskål bør holde en vis kvalitet. Det er jo dit ansvar at hunde trives i sit nye hjem, og at den således kan spise, sove og lege uden at pådrage sig skader.

Find den rette hundeseng eller madras til den nye hund

Uanset om I har valgt at anskaffe en hvalp frisk fra opdrætteren, eller om den nye hund er en brug én af slagsen fra et af de mange overfyldte internater, er det vigtigt at sørge for at hunden har et behageligt sted at sove.

Det går ikke bare at henvise hunden til en hård hundekurv af den gamle skole, med et slidt tæppe som eneste trøst. En hund har, i mindst lige så høj grad som et menneske, brug for ordentlig støtte af ryggen og de øvrige led, når den sover. Ellers risikerer den – præcis lige som dig selv – at få stress, idet søvn kvaliteten bliver dårlig og hunden dermed kommer til at lide under søvn underskuddet i hverdagen.

Når du skal vælge seng til din hund, bør du således gå efter åndbarhed i det ydre materiale og støtte og varme i det indre. Nogle af de bedste hundesenge på markedet er fremstillet i stof eller nylon, som tilpasser sig hundens krops facon, og derfor er behagelige for hunden at sove i.

Køb hundesenge & hundemadrasser billigt online på dyreverdenen.dk

More articles