Få professionelle parkeringsvagter gennem et parkeringsselskab

Er du træt af at modtage klager fra beboere eller medarbejdere i den ejendom, du administrerer, fordi de private parkeringspladser igen og igen er optaget af udefra kommende biler? Så kan du med fordel læse med her. Der er nemlig gode og enkle løsninger på dette problem.

Lad dygtige parkeringsvagter passe på dine parkeringspladser

Du kan selvfølgelig godt vælge selv hver dag at tage et par runder og tjekke de biler, som står parkeret på dine private parkeringspladser.

På den måde kan du selv fange eventuelle parkeringssyndere og præsentere dem for et bødeforlæg – og selv sørge for at kradse det skyldige beløb ind. Men nærmest uanset størrelsen på dine parkeringspladser vil dette tage meget af den tid, som du kunne have brugt på andre opgaver. Og det er de færreste, som gider slås med såvel parkeringsopsyn som inddrivelse af gæld helt på egen hånd.

Derfor kan du med stor fordel alliere dig med et professionelt parkeringsselskab, som kan stille dygtige og veluddannede parkeringsvagter til rådighed.

Med parkeringsopsyn og parkeringskontrol foretaget af autoriserede parkeringsvagter kan du være helt sikker på, at proceduren udføres efter bogen. Og når du lader et professionelt parkeringsselskab som UnoPark håndtere parkeringskontrol og parkeringsopsyn på dine parkeringspladser, vil UnoPark sørge for at indhente de skyldige beløb – så det skal du heller ikke bekymre dig om.

Få en god parkeringsløsning hos UnoPark

Samtidig vil du som kunde hos UnoPark få glæde af forskellige andre services som for eksempel gratis skiltning på dine parkeringspladser. Når potentielle parkeringssyndere kan se, at der er risiko for at få en bøde, vil de være mindre tilbøjelige til at bruge dine parkeringspladser. Og så vil der atter være plads til de retmæssige indehavere af pladserne. Hvis du vil have yderligere information omkring en parkeringsløsning med parkeringskontrol ved parkeringsvagter fra UnoPark, kan du læse mere på UnoPark.dk.