Få piftet dit gulv op med en afslibning

26 July 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Et trægulv vil efter nogen tid trænge til at få en afslibning. Det er underordnet at i har vasket det tit og ofte og har undgået at gå rundt med beskidte sko indendørs. På et eller andet tidspunkt er det tid til at få det givet en ny afslibning. Husk der er forskel på afslibning og afhøvling.

En afslibning foregår med sandpapir. Først groft og efterfølgende med fint. Det er vigtigt at man skifter sandpapir på det rigtige tidspunkt. Ellers risikere man at få ridser i gulvet eller også bliver man aldrig færdig, fordi det brugte sandpapir er for fint. Det er muligt at leje en maskine i de fleste byggemarkeder, samt købe sandpapir.

Det er ikke svært at slibe gulve, når blot man er opmærksom på hvornår det er tid til at udskifte sandpapir, men det er et tidskrævende projekt. Du skal regne med at du skal bruge omkring 2 dage pr. rum, alt efter hvor stort det er. Efterfølgende er det en god ide at efterbehandle det med olie, lak eller lud.

Få slebet af et firma

Har du ikke selv lyst til at prøve kræfter med at være gulvsliber, kan du få et firma til at slibe dine gulve. Du kan læse mere her https://dbf-gulvservice.dk/.

Brug den tid på at finde det helt rigtige firma til at slibe dine gulve. Undgå de aller billigste da de med stor sandsynlighed ikke har tid til at gøre jobbet ordentligt. Kontakt derfor gerne mindst 3 forskellige firmaer og få dem til at komme med et skriftligt tilbud. Det giver dig en ide om prisniveauet. Det er også en god ide at bede om et par referencer for at sikre, at tidligere kunder har været glade og tilfredse. Du kan også kaste et blik på Trustpilot og se hvad der er blevet skrevet der.

More articles