Derfor skal I investere i parterapi i Hellerup

16 February 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Oplever dig og din partner, at der er lidt knas i parforholdet? Eller går I gennem en større krise? Så kan der være rigtig god grund til, at I investerer i parforholdet med parterapi. Parterapi kan nemlig være en glimrende måde, I kan få hjælp til de udfordringer, I sidder fast i. Lad os derfor kigge mere på, hvad der taler for at starte i et forløb som dette. 

Hvad taler for parterapi i Hellerup? 

Det er vigtigt at pointere, at konflikter i parforholdet ikke er til at undgå. Det kræver nemlig fast arbejde, når to mennesker har valgt at dele deres liv sammen. Når det er sagt, så kan der opstå udfordringer, som gør det svært at være sammen som par. Her kan en parterapeut dog være rigtig god at trække ind i billedet. 

Først og fremmest så giver parterapi mulighed for, at I kan sætte fokus på lige præcis det, der fylder hos jer hver især. I kan derfor få et frirum, hvor I samtidig får en sparringspartner, der lytter og på bedst mulige måde forsøger at navigere jer videre. Der laves samtidig en god forventningsafstemning, så I får hjælp i den retning, I ønsker. 

Det er også værd at nævne, at det kan være utrolig givende, at en neutral part bringes ind i billedet. Det kan nemlig være uundværligt med en person, som ikke tager side, da det kun kan gøre modstanden mellem jer som par større. 

Noget andet der taler for parterapi i Hellerup er, at I kan få hjælp til at komme til bunds i den udfordring, I sidder fast i. For tit og ofte ligger der noget mere underliggende til grund for den situation, I står i. 

I parterapi kan I naturligvis blive klædt på med nye værktøjer, strategier og forståelser, så I kan komme videre i den situation, I står i. 

More articles