De gode grunde til at bruge et slagteri

27 October 2020 Cecilie Mortensen
image

editorial

Hvis ikke du før har fået hjælp gennem et slagteri, så er der god grund til at overveje. Det er især for dig, som har landbrugsdyr, hvis kød som skal videresælges, når dyrene er klar til slagtning. Det kan også være aktuelt at kontakte et slagteri, hvis du er jæger, og vil have hjælp til slagtning af vildt. Det kan være alt fra kronvildt, dåvildt eller andet. 

Hvis du overvejer, om du skal tage fat i et slagteri, så kommer der her flere gode grunde til, at du bør sætte processen i gang. 

Plusserne ved at få hjælp fra et slagteri

For at tage det fra en start, så har et slagteri utrolig meget erfaring med, hvordan man håndterer dyr, som skal slagtes og efterfølgende parteres, så kødet kan sælges videre. Du er derfor også sikker på, at du er i gode hænder ved fagpersoner, som fuldstændig ved, hvordan det bedst håndteres. Og det gælder som sagt i alle de processer, er måtte være fra, at der står et levende dyr på en mark, og til at dyret er pakket ned og klar til at kunne tilberedes. 

Noget andet godt ved et slagteri er, at det er op til dig selv, hvor meget de skal hjælpe dig. Du kan derfor også ende med kød, som er håndteret lige på den måde, som du kunne ønske dig. 

En tredje fordel ved at bruge et slagteri er, at slagterne er utrolig dygtige til at lave diverse udskæringer. Du kan derfor også være sikker på, at du får det bedst mulige resultat ud af det, når de håndterer det dyr, du har bedst om hjælp til. 

Tit og ofte kan du også nemt tage en dialog med slagteriet omkring deres prisstruktur. Så kan du ret hurtigt vurdere, hvordan du ønsker at bruge dem.  

 

 

More articles