Broste – indretning med stil og hjerte

29 September 2022 admin

editorial

Når det kommer til indretning, er der en række forskellige stilarter at vælge imellem. En populær stil er vintage-stilen, som ofte inkorporerer rustikke elementer i indretningen. Hvis du ønsker at skabe et hyggeligt og indbydende hjemmemiljø med et strejf af vintagecharme, får du her en række tips til, hvordan du opnår dette look:

Find og sammensæt de smukkeste møbler

Start med at vælge møbler, der har et vintage-look og -fornemmelse. Det kan være møbler, der er antikke eller er blevet restaureret for at give dem et mere gammelt udseende. Alternativt kan du vælge møbler, der er designet i en vintagestil.

Overvej at male væggene i dæmpede farver så som for eksempel lysegrøn, blå eller gul. Du kan også gøre væggene mere interessante ved at bruge tapet med et vintage-mønster eller -design.

image

For at skabe en rustik følelse skal du så vidt muligt bruge træmøbler og tilbehør af træ. Du kan finde nogle virkelig smukke rustikke møbler online eller i butikkerne, eller du kan endda lave dine egne, hvis du er kreativ!

Vælg de rette designelementer

Tilbehør som lamper, vaser og ure kan virkelig være med til at sætte tonen for din vintage indretning. Kig efter ting, der har en antik fornemmelse, eller som er håndlavet af naturlige materialer som træ eller metal. Du kan også vælge at tage et kig på det danske brand Broste Copenhagen, hvis kollektioner gennem mange år har været blandt danskernes favoritter når det handler om smuk, rustik indretning

En af de bedste ting ved indretning i vintagestil er, at det er meget personligt. Du kan tilføje dine egne unikke detaljer til indretningen for at gøre den til din helt egen. Så vær ikke bange for at eksperimentere og have det sjovt med det!

Du kan finde de mange lækre Broste Copenhagen produkter online hos Bydahlliving.

More articles