Boligkøb – professionel boligadvokat giver dig rådgivning til billige priser

05 February 2018 admin

editorial

Uanset om det er første gang, du skal ud og købe en bolig, eller du har tidligere erfaring med boligkøb, så kan det anbefales, at du rådfører dig med en professionel boligadvokat, så du får en tryg bolighandel. Der er mange faldgruber, når du skal ud og købe bolig, og der er mange dokumenter, som skal læses igennem, før du underskriver købsaftalen. Får du en erfaren boligadvokat som sparringspartner, kan du være sikker på, at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser i forbindelse med et boligkøb, eller at du foretager et fejlkøb, som du efterfølgende fortryder.

Vælg en boligadvokat med faste lave priser

Det koster selvfølgelig nogle penge at hyre en boligadvokat, men pengene er godt givet ud set i lyset af, hvor store summer det koster at købe en bolig. Hvis du gerne vil finde en dygtig boligadvokat til en favorabel pris, så kan du f.eks. sammenligne priser på nettet, eller du kan vælge en boligadvokat, som tilbyder faste priser, der er helt gennemskuelige. eBoligadvokat på Frederiksberg er et erfarent firma, som er specialiseret i at yde professionel rådgivning til boligkøbere, og som har mange års erfaring med dette. Her kan du få en boligpakke til en fast lav pris, så der er ingen ekstra omkostninger. Hvis du f.eks. skal købe en andelsbolig, så koster en boligpakke 4.000 kr. eksklusiv moms, og hvis det er en ejerlejlighed, koster det 6.250 kr. eksklusiv moms. Læs mere her https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/.

 

Book en gratis og uforpligtende samtale

eBoligadvokat tilbyder, at du kan få en gratis og uforpligtende samtale, før du beslutter dig for, om du vil hyre dem til opgaven. Samtalen kan du booke via hjemmesiden, og den foregår enten på kontoret på Frederiksberg eller telefonisk. Hos eBoligadvokat får du en hurtig sagsbehandling inden for 24 timer, og boligpakken inkluderer en grundig og effektiv gennemgang af alle dokumenter, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse m.m. Med eBoligadvokat kan du være sikker på at få en tryg bolighandel.

More articles