Boligadvokater – hvordan vælger man?

08 March 2018 Camilla Skøtt

editorial

Det kan være svært at vælge en boligadvokat, når det ikke er noget man gør hver dag. Men valget kan have stor betydning for resultatet af din bolighandel, og derfor bør du altid undersøge markedet grundigt, og sikre dig, at du får en boligadvokat, som udelukkende varetager dine interesser.

Vil du være på den sikre side, når du vælger, så læs med her, hvor vi har to grundlæggende retningslinjer, du kan følge.

Hvorfor er det vigtigt med en boligadvokat?

Først vil vi lige kort fortælle om boligadvokater – og ikke mindst om hvorfor det er vigtigt at have sådan en ved sin side. 

En boligadvokat er en advokat, der har specialiseret sig i bolighandel, og det er ret essentielt, da der kan være mange faldgruber i køb og salg af ejendom. De fleste advokathuse tilbyder køberrådgivning, men du får den bedste kvalitet, hvis du vælger en specialiseret advokat.

2 gode råd

Når du skal finde den rette advokat til din bolighandel, så følg nedenstående råd:

1) Gå efter en advokat, der er certificeret BOLIGadvokat. En certificering betyder, at advokaten skal overholde en række regler, der er udarbejdet af Advokatrådet og Forbrugerrådet. Reglerne sikrer dig optimale vilkår og er desuden din garanti for, at advokaten ikke har andre interessenter end dig.

2) Undersøg advokaten på Trustpilot. Her kan tidligere kunder anmelde forretninger og erhvervsdrivende – også advokater – og det er ofte nemmere at få en fornemmelse af advokaten, når man hører, hvilke erfaringer andre har gjort sig.

https://eboligadvokat.dk/ har vi fundet priser på køberrådgivning. Her koster det 4.500 kr., hvis du køber en andelsbolig og 6.750 kr., hvis du køber et hus, en ejerlejlighed eller en projektbolig. Og så er udarbejdelse og anmeldes af skøde endda indeholdt i prisen.

Kigger man på den samlede købesum i handlen, så er det altså småpenge, det koster at bruge en advokat. Og du sover bare roligere om natten, når en specialiseret BOLIGadvokat har gået din handel efter i sømmene.

More articles