Boligadvokat til rådgivning om andelsboligkøb

08 March 2018 Camilla Skøtt

editorial

At købe andelsbolig er en smule anderledes end køb af hus, ejerlejlighed eller projektbolig, men hvis du bruger en dygtig boligadvokat, så er det mindst lige så trygt. 

En boligadvokat gør det enkelt og overskueligt at handle bolig – for selvom det er en andelsbolig, så er der mange dokumenter, der skal læses igennem. Og det er vigtigt at få en god forståelse for andelsboligforeningens regnskaber og økonomiske risikovurdering, så du ikke ender med at købe en bolig, der sætter dig i en økonomisk uholdbar situation.

Det hjælper boligadvokaten med

Først og fremmest gennemgår boligadvokaten din handel fra A-Z; overdragelsesaftalen og alle bilag studeres grundigt. En specialiseret boligadvokat har lang erfaring med den form for arbejde og ved desuden, hvor faldgruberne er. Derfor kan du roligt læne dig tilbage og lade advokaten gøre sit arbejde.

Er der forhold som advokaten finder ugunstige, så udarbejder han eller hun en advokatskrivelse og varetager desuden korrespondancen med sælger.

Brug en BOLIGadvokat

Når du skal vælge din boligadvokat, så er det vigtigt at have in mente, at der er mange på markedet – og ikke alle er lige dygtige til deres arbejde. Derfor kan du med fordel gå efter en advokat, der er certificeret af Danske BOLIGadvokater; det betyder nemlig, at der føres kontrol med personens arbejde.

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater, der har erklæret, at de vil overholde en række etiske regler, som Advokatrådet og Forbrugerrådet har nedsat. Regler der sikrer dig som forbruger. Foreningen fører kontrol med alle medlemmer, og certificeringen bliver frataget, hvis der er forhold, der ikke overholdes. Samtidig er det et krav, at advokaten løbende følger kurser i køb og salg af ejendomme, så han eller hun hele tiden er opdateret på den nyeste viden på området.

På eboligadvokat.dk finder du en billig advokat på Frederiksberg, der har specialiseret sig i blandt andet køb af andelsbolig. Bor du ikke i området, kan du bruge Danske BOLIGadvokaters hjemmeside og finde en tæt på dig.

More articles