Lad en mekaniker fra dit lokale autoværksted give din bil en overhaling

15 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Ejer du og din familie en eller flere biler, er det en god idé at finde et autoværksted tæt på. Så skal I ikke så langt, hvis der er noget galt med bilen.

Hvor kan jeg finde en dygtig mekaniker i Svendborg?

Bor du og din familie – og jeres bil eller biler – i Svendborg eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Svendborg Motor Co. som dit autoværksted i Svendborg. Hos Svendborg Motor Co. kan din bil få foretaget alle former for reparationer og service ydelser uanset bilens mærke og model.

Svendborg Motor Co. tilbyder hjælp til udretning af større eller mindre buler, lige som du kan få udskiftet defekte dele på bilen i det moderne værksted. Du kan få skiftet dæk således at at rettidigt skifter fra sommer til vinterdæk og vice versa. På det til Svendborg Motor Co. hørende dæk hotel kan du få opbevaret henholdsvis sommer og vinter dæk så de ikke skal stå og fylde hjemme i carporten, i garagen eller i kælderen. Og så kan du selvfølgelig få foretaget diverse undervogns behandlinger og antirust behandlinger, som forhindrer rust og korrosion i bilens undervogn og karosseri, hos Svendborg Motor Co.

Svendborg Motor Co. benytter Dinitrol antirust behandling og følger anvisningerne for denne procedure slavisk. Dette er din garanti for en forsvarlig og vel udført antirust behandling når du overlader opgaven til Svendborg Motor Co. Hos Svendborg Motor Co. finder du udelukkende dygtige og engagerede medarbejdere i form af service teknikere og automekanikere som står klar til at tage din bil under kærlig behandling. Samtlige teknikere og mekanikere holder deres kompetencer ved lige gennem kurser og efteruddannelse som sikrer at deres ekspertise og viden altid er up to date.

Du kan læse mere om Svendborg Motor Co., og booke tid til et service eftersyn, via hjemmesiden svendborg-motor-co.dk.

More articles