Hvor du dog ikke kan skaffe din næste kaffevogn fra

28 August 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når vi her skal tale om at anskaffe sig en kaffevogn, så er der ikke tale om, at du selv skal få dig en kaffevogn, som du kan transportere med dig rundt, når du lige trænger til en kop kaffe.

Det er måske lige i overkanten at gøre, men der findes en anden måde, man kan anskaffe sig en kaffevogn på og få sig lige den udsøgte kop kaffe, som man foretrækker – og så er der ofte menneskelig servering med til.

Det er godt nok til en begrænset periode, men så kan man altid bestille det igen, og anledningen behøver ikke være noget specielt.

Måske bliver du endda så betaget af det, at det er en branche, som du ender med at gå ind i!

Det er sådan set heller ikke dumt, for det er en branche, der ser ud til at storme frem for tiden.

Kaffevognen kommer til tiden

Der er ganske enkelt tale om en branche, hvor man bestiller en kaffevogn til at komme ud et sted, hvor der så bliver serveret kaffe direkte og friskbrygget, så det simpelthen ikke kan fås hurtigere og nemmere.

Så er det slut med at skulle ile en omvegn for at få noget serieproduceret kaffe, som man napper med på farten, som man alligevel spilder eller brænder hænderne på.

Mange store virksomheder, hvor der er flere under samme tag, bestiller for eksempel sådan en kaffevogn til at være udenfor bygningen eller indenfor i forhallen, så man kan få en hurtig kop kaffe.

Nogle gange er den der hele dagen, mens den andre gange specielt er der i morgentimerne, hvor man har mest brug for det.

Men man kan sådan set også sagtens bestille sådan en kaffevogn til en privat anledning, og her er det også kun fantasien, der sætter grænserne.

Find ud af meget mere om dette relativt nye fænomen her: https://kaffeexpressen.dk/ 

More articles