Bevar livsglæden med et moderne høreapparat

05 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når hørelsen svigter – eventuelt som følge af alder og nedslidning – er det som regel til stor frustration for den ramte. De nære og kæres stemmer forstummer, og det bliver nærmest umuligt at føre en meningsfuld samtale, især når der er mange mennesker til stede.

Dette medfører desværre ofte, at mennesker, som oplever et høretab, isolerer sig fra andre. Disse mennesker udvikler ofte en depression – og det er fuldt forståeligt, men ikke uundgåeligt. Hører du til den gruppe af mennesker, som mærker et begyndende høretab, kan du med fordel opsøge en høre klinik og få foretaget en høretest. Så kan du nemlig, såfremt der er grundlag herfor, få anbefalet et smart høreapparat.

Hvor kan jeg få taget mål til høreapparat i Vordingborg?

Hvis du er bosat i det sydsjællandske, eller måske på Falster, kan du hos Hørerøret i Vordingborg få tilbudt såvel gratis høre test som udredning i forbindelse med høreapparat. De dygtige og kompetente medarbejdere hos høreapparat har mange års erfaring med – og det nyeste udstyr til – måling af hørelse og vurdering af høre funktionen. Disse oplysninger bruges til at finde netop den type høreapparat, som passer præcist til dig – og som kan imødekomme dine ønsker og behov i hverdagen.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel det rette høreapparat kan gøre. Når du har fundet det helt rigtige høreapparat, vil du atter være i stand til at høre andre menneskers stemmer klart og tydeligt. Du vil kunne orientere dig i byens støj – og du vil kunne nyde din yndlings musik eller dine favorit lydbøger på ny. Faktisk vil visse moderne høreapparat modeller også kunne fungere som in ear hovedtelefoner, så du ikke behøver at have ekstra hørebøffer udenpå.

Du kan altid kontakte Hørerøret, og booke tid til en gratis høretest, på hoereroeret.dk

More articles