Lave gulvafhøvling priser – find dem online

17 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når brædderne, lamellerne eller parketterne i et trægulv bliver udsat for indtrængende fugt – for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse – kan gulvet lide stor skade. Træværk, som bliver vådt, har det med at svulme op, idet fibrene suger vandet til sig.

Dette kan medføre at træværket slår dybe revner, eller at de enkelte brædder, lameller eller parketter forskyder sig i planet. Trægulvet vil få buler eller der vil opstå niveau forskelle, som gør trægulvet ujævnt. Samtidig kan vandskade medføre grimme misfarvninger, som ikke lader sig fjerne ved almindelig gulv vask.

Et trægulv med så graverende skader vil højst sandsynligt ikke kunne blive pænt igen med en gulvafslibning alene. Her skal der skrappere midler i brug i form af en effektiv gulvafhøvling.

Kan jeg selv foretage afhøvling af gulve?

Det frarådes på det kraftigste at du selv giver dig i kast med afhøvling af gulve. En gulvafhøvling er en langt mere invasiv procedure end en gulvafslibning. Hvor der ved en gulvafslibning anvendes sandpapir, foregår en gulvafhøvling ved hjælp af skarpe knivskær, som ”skræller” det øverste lag – helt op til fem millimeter – af træværkets overflade.

Dette kan i sagens natur gå rigtig galt hvis man ikke har det sikre professionelle håndelag. Et sådant har en faglært og erfaren gulvmand – og derfor bør du kontakte en sådan med henblik på afhøvling af gulve.

hvem kan hjælpe mig med en billig gulvafhøvling?

Til alt held behøver en effektiv og professionelt udført gulvafhøvling ikke at koste dig en mindre formue. Nogle af markedets laveste priser på gulvafhøvling finder du hos DBF Gulvservice. DBF Gulvservice kører på det meste af Sjælland samt i hovedstads området. Så er du bosat i denne del af landet, kan du med fordel kontakte DBF Gulvservice via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk med henblik på et skarpt tilbud på afhøvling af gulve.

More articles