Man skal aldrig undervurdere et godt rivejern

11 February 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Et godt rivejern er et uundværligt udstyr i et køkken, hvis man skal kalde det et formfuldendt køkken.

Forstå os ret, du kan i og for sig godt gå et helt liv uden at eje et rivejern, men hvis du bare har de mindste ambitioner om at lave noget vildere mad i dit køkken, der kræver andet end en tur i ovnen eller generel opvarmning, kommer du ikke ud over, at du skal investere i et rivejern.

Man kan vove den påstand, at man ikke kan undvære knive og gafler i et køkken og et hjem generelt, men så er der remedier til gastronomisk udfoldelse, som kun de færreste hjemme- og amatørkokke får brug for.

Rivejernet befinder sig i spektret lige efter bestikket. 

Så du kan nok se, at hvis du skal et ordentligt køkkeninventar, så kommer du ikke udenom at investere i et rivejern. 

Og selvfølgelig skal du huske at købe det rette af sin slags, for der findes både mange forskellige typer af rivejern, og kvaliteten ved disse er også meget forskellig.

Der findes de små handy rivejern, som blot har to sider. Disse kan passe meget fint ned i en skuffe i campingvognen.

Dog findes der også de langt mere større og omfangsrige rivejern, der har fire sider og således mange forskellige måder hvorpå, man kan rive ingredienser, grøntsager og lignende i stykker.

Det er specielt et af typen i sidstnævnte kategori eller vildere, vi virkelig vil anbefale dig til at få fat i.

Man er nemlig stærk begrænset i ens køkkenudfoldelse, hvis man ikke har et rivejern. Og det er virkelig også begrænset, hvor meget og fint man kan hakke med en kniv, og så bliver resultatet også derefter og i hvert fald ikke ens.

Et godt sted at købe rivejern er hos yeschef.dk.

Se alle deres rivejern her.

More articles