Sådan kommer du i gang med hjemmesiden til din virksomhed

Hvis du er ved at starte din egen virksomhed op, er du sikkert også lige nu ved at se på, hvordan du kan lave din egen hjemmeside. Hjemmesiden er jo et must for, at dine kunder kan se, hvad du sælger og dermed nemmere beslutte sig for, at det er dig, de vil handle hos. 

Inden du kan komme i gang med at lave hjemmesiden, skal du dog først og fremmest bestemme dig for et webhotel. Det er der din hjemmeside “ligger”. Det er altså dem, der sørger for, at der er plads på en server til, at al informationen om din hjemmeside kan ligge der. 

Et godt dansk webhotel, der er værd for dig at se nærmere på, er simply.com. De tilbyder blandt andet telefonisk kundeservice, hvilket kan være en virkelig rar måde at komme i kontakt med dem på i stedet for bare at kunne skrive til dem på en chat. Det er med til at gøre dem langt mere attraktive end en række udenlandske webhoteller. 

Mulighed for at få mere kapacitet til din hjemmeside

Når du opretter dig hos et webhotel, skal du starte med at vælge, hvor meget webplads du har brug for. Webpladsen er afgørende for, hvor fancy din hjemmeside kan være. Hvis du har en hjemmeside med mange videoer og billeder, men du ikke har sørget for nok webplads, kan det betyde, at din hjemmeside er lang tid om at indlæse. Det kan være noget, der kommer til at koste dig kunder. 

Hvis du begynder at få mange besøgende på din hjemmeside, hvilket du jo håber på som nystartet virksomhed, kræver det også mere webplads. For at kunne imødekomme, at du måske får brug for mere webplads, er det en god ide, at du bruger et webhotel som Simply.com, hvor du nemt kan opgradere og få større kapacitet.