Køb af projektbolig – tag boligadvokaten med på råd til en favorabel pris

11 March 2018 admin
Køb af projektbolig – tag boligadvokaten med på råd til en favorabel pris

Har I kigget på projektbolig i form af arkitekttegnet materiale og tekstmateriale og besluttet jer for at foretage et køb? Så kan I med fordel tage en dygtig boligadvokat med på råd, før I underskriver en købsaftale. Det er jeres sikkerhed for en tryg bolighandel. For de fleste boligkøbere er det en udfordring at forstå det juridiske sprog, som bliver anvendt i købskontrakter, men en boligadvokat kan forklare jer det i et mere enkelt sprog. Boligadvokaten kan desuden påpege, hvis der står ting i dokumenterne, som ser mærkelige eller mistænkelige ud. Dermed vil I blive advaret, så I ikke køber en projektbolig, som I senere fortryder.

Boligadvokater fås til favorable priser

Ikke alle boligadvokater er dyre. I kan sagtens finde en god boligadvokatpris, hvis I researcher lidt online og sammenligner priser og ydelser. Det er selvfølgelig nemmest, hvis boligadvokatfirmaet allerede skilter med faste priser i online-butikken. Jo større gennemsigtighed der er, jo nemmere er det for jer at sammenligne priser og træffe et valg. eBoligadvokat.dk er et godt eksempel på et boligadvokatfirma på Frederiksberg, som åbent lægger deres priser frem på hjemmesiden. I skal kun betale, såfremt handlen gennemføres, og dermed er der ingen risiko for ekstra omkostninger. 

Skræddersyet boligpakke til projektbolig

eBoligadvokat.dk har forskellige boligpakker, som er skræddersyet til forskellige typer af boligkøb. Er det en projektbolig, I vil købe, så koster boligpakken 6.750 kr. inklusiv moms. Boligpakken indeholder en juridisk gennemgang af alle dokumenter, køberrådgivning over telefonen eller ved personligt møde, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse samt korrespondance til sælger, mægler og banken. Boligadvokaten er jeres sparringspartner, som kan garantere jer en tryg bolighandel. Tillid til boligadvokaten er utrolig vigtigt, når man handler bolig for store beløb. Vil I gerne vide mere, før I beslutter jer, så kan I få en gratis og uforpligtende samtale hos eBoligadvokat.dk, som kan bookes via hjemmesiden.

More articles