Hvornår har du tid til en maler fra Dragør?

advertorial

Du har netop udset dig den rette maler fra Dragør til at lave dit arbejde, for det skal være: https://malerkanonen.dk/malerfirma-dragoer/

Og så tænker man jo mest af alt på, hvornår denne maler eller malere i samme firma har tid til at komme ud til en, for selvom man siger, at det altid er kunden, der har ret, så mener man mest med, hvordan opgaven skal udføres, for en maler kan jo ikke altid lige presse sig ind, fordi det passer dig bedst med, hvornår de kommer forbi.

Det gør måske ikke det store, hvis det bare lige er en enkelt endevæg eller et rum, der ikke bliver brugt så tit, at man kan få de malere forbi, når det mest passer dem, men omvendt vil man gerne i større tilfælde have tid og overskud til, at de malere kigger forbi.

Kig i kalenderen ud i fremtiden, hvornår de malere må kigge forbi

Det har nu ikke så meget at gøre med, at malerne arbejder og fylder en smule i ens hjem, når de laver arbejdet, men mere at man ikke kan benytte de rum, som der skal males, mens det står på.

Det kan jo foregå over flere dage, når malingen skal have mulighed for at tørre, og det er ikke særligt belejligt, hvis det nu er ens opholdsrum, stue og spisestue bliver brugt til den slags.

Det er jo ikke optimalt at skulle holde middagsselskaber i andre lokale, også selvom man har aflyst de mindre af slagsen.

Og tænk så også lige, hvis det er ens badeværelse, som der skal males, så man ikke kan bruge det i en periode!

Derfor bør man se ud i kalenderen i fremtiden, hvornår det vil sømme for en, at man hiver denne maler fra Dragør ind – så er der nok også større chance for, at de også har tid i deres kalender.