Hver generation kan kendes på sin cap

12 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det kan være lidt sjovt at se, at der er nogle mennesker, der render rundt med en kasket, og så ryster de opgivende på hovedet af en person, der også render rundt med en kasket, men det er fordi, det er en anden type en den, man selv går med.

Og her snakker vi ikke bare om, hvad det er for et brand af en cap/kasket, man går med, eller hvad der er for et mærkat eller omtale på den, men hvordan faconen og typen på den er.

For hvor man måske tidligere troede, at den klassiske kasket, som man kender den fra baseballspilleren blandt andet, ville være noget, som der bare var en fase for unge mennesker at gå med, der kunne være hentet fra sportsverden, så viste det sig med tiden at være noget, der var kommet for at blive.

caps

Men tingene er sjældent statiske på den måde, så den slags udvikler sig og får andre faconer og typer, og med tiden får de måske endda en genfødsel.

Kend personens segment ud fra cap’en

Den generation, der var de første til virkelig at gå med caps og kasketter, er i dag nogle, der er aldrende direktører i egne firmaer, og mange steder må de ansatte gerne bære en kasket indenfor.

Men det kan være den samme person, som der så ser en ung person gå med en kasket med en flad skygge og noget, der minder om et prismærke af et klistermærke, som denne person så ikke forstår sig på og aldrig selv kunne finde på at gå med.

Derfor er det ikke helt forkert at sige, at du kan genkende forskellige alderssegmenter ud fra, hvad det er for en slags cap, som de går med.

De forskellige udgaver fra nye af kan dog godt alle sammen være købt fra High5Shop.

Flere Nyheder