Hundebur – Din hunds sikkerhed

07 december 2021 Athene Eriksen

editorial

Hundebure – Tag kurven med dig overalt 

Vi ønsker alle, at vores hunde skal være sikre, komfortable og trygge, på et hvert tidspunkt. Også når vi nogle gange er nødt til, at have dem med på farten. Specielt når det gælder længere køreture, som eksempelvis bilferier, familiebesøg eller lignende, kan vores hunde godt blive rastløse og utålmodige. Så hvordan sørger vi for at alle får en god, rolig og behagelig køretur? Det bedste svar på dette, må nok være et hundebur. 

Hvorfor er min hund bedre tilpas i et bur? 

For det første, så risikerer de ikke at føle opbremsninger, sving eller drejninger, til samme grad som hvis de blot sidder på bagsædet eller i bagagerummet. Dette mindsker risikoen for frygt og ubehag, fordi de ikke har det visuelle udsyn, til at observere hvad der foregår i situationen. En anden god grund kunne være at et hundebur kan indrettes helt ligesom kurven derhjemme, så de vil ligge blødt og komfortabelt, hele vejen igennem. Dette giver ikke blot mere husfred, ved at undgå gøen og lignende, det distraherer heller ikke dig, fra den opgave som du er i gang med. 

image

Findes der bure til alle typer af hunde? 

Ja, det gør der. Uanset om din hun er stor eller lille, slank eller robust, så findes der et bur som er tilpasset. Dette er fordi at ingen bør vær nødsagede, til at kompromittere deres hunds sikkerhed, grundet mangel på udvalg eller økonomiske begrænsninger. Du vil derfor også kunne finde bure i alle prisklasser og som er tilpasset til praktisk talt alle typer af biler. Faktisk kan din hun også synes godt om at være lidt “pakket ind”, hvilket betyder at du eventuelt kan finde et bur, som også sparer lidt plads til resten af bagagen. 

Finde det rette hundebur til dig i dag

Flere Nyheder