Gør festforberedelserne til en leg med mad ud af huset

14 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Trænger du til at holde en fest efter over et års dødvande på den front? Så er sommeren det helt rette tidspunkt.

Det lune sommervejr indbyder til udendørs hygge i haven, eventuelt i en opsat pavillon og med lækker mad samt drikkevarer i stride strømme. Du vil kunne have mange flere gæster til en sommerfest i haven end du vil kunne have inden døre. Og så vil du samtidig kunne benytte det gode danske sommervejr til diverse sjove aktiviteter som kan dyrkes udendørs, for eksempel kroket, kongespil eller lignende.

Spar tid og energi med mad ud af huset

Det eneste problem med at invitere mange mennesker til en fest er bespisningen. Skal du have mere end ti eller femten gæster kan det godt være lidt af en bet selv at skulle fremstille al maden til festen.

For det første er der indkøb af de store mængder råvarer hvilket godt kan trække tænder ud i sig selv. For det andet er der opbevaringen. I det varme sommervejr vil du få vanskeligt ved at opbevare råvarer og ingredienser køligt og forsvarligt. Især hvis du kun er i besiddelse af et køkken med standard kapacitet hvad angår køle og fryse faciliteter. Og for det tredje er der de mange timer du kommer til at bruge i køkkenet op til den store begivenhed.

Du vil måske skulle tilbringe flere dage svedende over dit komfur. Og du kan risikere at skulle bruge store dele af festen i køkkenet uden at kunne socialisere med dine gæster. I stedet kan du vælge at bestille mus. Så skal du ikke tænke på andet end at stå klar til at modtage de bestilte retter, som vil blive leveret på din adresse til den aftalte tid.

Bestil mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen

Danmarks bedste mad ud af huset finder du hos Kokken & Jomfruen – læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

More articles