Find en dygtig revisor online

17 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Der er mange økonomiske og finansielle teknikaliteter forbundet med det at have en virksomhed. Mange virksomhedsejere og iværksættere vælger derfor at alliere sig med fagfolk inden for dette felt – især når der skal foretages årlig revision.

Hvad er revision?

En revision er en gennemgang af virksomhedens regnskaber, som regel udført af en autoriseret revisor. Formålet med revisionen er at foretage en uvildig kontrol af virksomhedens regnskab på årlig basis, således at regnskabet bliver gennemskueligt for de relevante myndigheder. På den måde undgår du rod og urent trav – og i sidste ende et torskegilde!

Hvem kan udføre en revision i min virksomhed?

Hvis du er en virksomhed af mindre størrelse, har du sandsynligvis ikke egen revisor fast ansat. Dette vil nemlig sjældent være formålstjenligt, idet arbejdsbyrden vil være begrænset. Mindre virksomheder har kun brug for en revisor ganske få timer om måneden, og i de perioder på året, hvor der skal indleveres årligt regnskab til Skat, eller indberettes moms. Derfor er det en god idé for dig med et lille firma at få en revisor tilknyttet på timebasis. Mange revisionshuse tilbyder services så som rådgivning i forbindelse med skatte- og momssager samt selskabsstiftelse og selskabsomdannelse, og dertil hjælp til revision, selvangivelse og årsopgørelse samt løbende bogføring.

Uanset hvilke af disse services, du ønsker at benytte, kan du finde den perfekte revisor til din virksomhed på lokalerevisorer.dk. Ved hjælp af en web formular, i hvilken du skal besvare spørgsmål angående din virksomhed og dens behov, finder portalen frem til den mest optimale løsning for dig. Det kan for eksempel være en freelance revisor eller bogholder, eller et revisionshus, i hvilket begge faggrupper huserer. Og det vil altid være fysisk i nærheden af dig, så du ikke skal rejse land og rige rundt, når du vil have møde med din revisor. Læs mere på https://lokalerevisorer.dk 

More articles