Bliv skarp på samarbejde i virksomheden med Sharepoint kurser

Benytter din virksomhed sig af Microsoft Office 365 som fælles platform for samarbejde og videndeling? Så kan I også med stor fordel benytte Microsoft SharePoint.

Hvad er Microsoft SharePoint?

Microsoft SharePoint er en website baseret samarbejdsplatform som benytter såkaldte work flow applikationer, liste-databaser og andre smarte features i bestræbelsen på at give forretnings teams mulighed for at arbejde sammen på kryds og tværs.

Samtidig får din virksomhed med Microsoft SharePoint mulighed for at kontrollere adgang til information samt at automatisere work flows hvorved arbejdsgangene kan forenkles og effektiviseres. Microsoft SharePoints cloud løsning, Microsoft SharePoint Online, integrerer uden problemer med andre cloud applikationer så som Microsoft Office 365.

Hvorfor bruge Microsoft SharePoint?

Hvis din kontor baserede virksomhed i lighed med stort set alle andre virksomheder og organisationer verden over benytter en arbejdsplatform baseret på Microsoft produkter er der en vis idé i at udnytte Microsoft SharePoint i kollaborative sammenhænge. Microsoft SharePoint arbejder nemlig 100% gnidningsfrit sammen med alle applikationer i Microsoft Office 365 pakken, som du sikkert har udrullet for alle medarbejdere i organisationen.

Få et spændende og lærerigt kursus i Microsoft SharePoint

Hvis du stadig er i tvivl om hvorledes du skal udnytte Microsoft SharePoints mange muligheder i forretnings sammenhæng er det en god idé at deltage i et Microsoft SharePoint kursus hos 4D. Her kan du og dine medarbejdere få mere information om mulige anvendelser for Microsoft SharePoint i netop jeres organisation, og samtidig blive klogere på de mange spændende features i den versatile platform.

Hos 4D finder du et stort udvalg af IT relevante kurser især inden for Microsofts produkter – og her under altså også Microsoft SharePoint. Du kan altid kontakte en af de dygtige undervisere eller instruktører hos 4D og få yderligere information. Klik ind på https://www.4d.dk/kurser/office/sharepoint og læs mere om de mange Microsoft SharePoint kurser.