Årsager til ikke at fylde plastikkasser for meget op
Øjensynligt kan man jo nok regne ud, hvorfor man ikke skal proppe for mange ting i plastikkasser, men måske er man ikke klar over alle årsagerne til det.
Derfor kan man kigge efter disse grunde, hvoraf der måske findes flere grunde end de fremhævede, næste gang man putter ting i ens plastikkasser, om det er store eller små plastikkasser.
Den første åbenlyse årsag er, at hvis du skal løfte og bære den kasse – som du husker at gøre på en måde, så det skåner din krop – så kan den blive for tung at bære for dig, specielt hvis der er rigtig tunge sager i den.
Så tænker du måske, at hvis du så bare har lette ting i den, så gør det jo ikke noget, hvis man fylder kassen op, eller der ligefrem er top på.
Men hvis man så går udenfor med kassen, så kan en let vind tage sådan nogle lette genstande fra kassen og blæse dem væk, og hvis man skal stable flere kasser ovenpå hinanden, så kan man mose det, der er i dem.
Andre grunde og årsager til ikke at fylde plastikkasser for meget op
En anden god grund til ikke at fylde plastikkasserne for meget op er, at man kan komme til at mase de ting, som der er nede i dem.
Derfor hedder en god tommelfingerregel også, at man lægger de tunge ting nederst og de mindre tunge ting øverst og så videre.
Er det noget porøst eller noget med væske i, så skal det lægges øverst oppe.
Man kan også risikere, at plastikkassen ikke kan holde til vægten, så den begynder at bøje sig, eller den ligefrem taber bunden ud af sig, eller hanken knækker af.
Dette bør ikke ske med kasser, der er produceret godt, men alt har jo sin grænse.
Tænk over disse ting næste gang, du fylder ting i plastikkasser.