Hvordan er din garderobeløsning?

11 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan en garderobeløsning kan være meget forskelligt fra person til person.

Der er – desværre – især enlige mennesker, som der stadig kan finde på at smide alt deres tøj i en bunke i hjørnet, og så lugter de lige til det for at se, hvor grelt det egentlig står til med det, og det skal være virkelig galt, før de vasker det – og så er det kun det mest nødvendige, der bliver vasket.

Heldigvis vælger langt de fleste at have deres tøj i et klædeskab, men selv her kan løsningen bare være, at man propper det derind, man har, om der er plads eller ej, så alting bliver krøllet, og man ikke har et system i det, hvorfor man heller aldrig kan finde det, man har brug for.

Så ender man med at købe dobbelt af en masse ting, fordi man tror, man har smidt noget tøj ud, selvom det bare ligger bagerst i skabet.

garderobeløsning

Den garderobeløsning skal give mening for dig

Hvis man nu er en familie med børn, så er det en fordel, at man allerede fra ungerne er helt små, lærer dem, at det er vigtigt at have orden i ens tøj, at det er rent, og man har en løsning til, hvordan man opbevarer det, så det giver mening for den enkelte, men uden det er ulækkert.

De fleste har deres tøj i klædeskabe, og det kan være løsstående af slagsen, eller det kan være indbyggende garderobeskabe.

Kvinder skal have plads til mange sko og kjoler, mens mændene måske gerne vil have plads til en masse kasketter.

Det kan være svært for den ene at forstå den andens garderobeløsning, men så længe man bare selv kan finde rundt i det, så er der jo intet problem.

Med tiden kan man så indse, at man har brug for en anden garderobeløsning, og så må man finde på sådan en.

More articles